Csomagolás

Csomagolás

Ha úgy dönt, többféle csomagolást is használhat, amelyek a szállítás során figyelembe veszik a környezetet, a biztonságot és az integritást. Magától értetődik, hogy az árut a lehető leghamarabb eljuttatjuk Önhöz. Arra törekszünk, hogy a lehető legjobb minőségű csomagolást használjuk, arányosan az árral. Több éves tapasztalattal és ügyfeleink igényeivel adaptáltuk a módszereket csomagolás méret, súly és térfogat szerint. Ugyanakkor megértem és tisztelem, hogy az áruk nem mindig az eredeti szállításuk helyén végződnek, hanem viszonteladásra szánják őket, ezért semmilyen látható jelölést nem használunk. Erős és hosszú távú partnerségek kialakítására törekszünk.
volne_balenie_paleta_

Ingyenes csomagolás raklapon

Egyszerű ipari csomagolás, amelyet az ügyfelek leggyakrabban személyes gyűjtésre használnak. A változat ingyenes raklapon történő tárolás, ha szállítási szolgáltatással / továbbítással küldi.
volne_balenie_folia02_

Laza csomagolás fóliában

Az előző csomagolás opcionális része lehet a tömítés védelme átlátszó fóliába csomagolással. Ezt követően lehetőség van pl. kartondoboz.
papierovacievka_paperroll02

Csomagolás papírtekercsre

Bizonyos típusú termékekhez alkalmas csomagolás az áruk szállítás közbeni és jobb szállítás érdekében történő rögzítésére. Ez a csomagolás kombinálható raklapos vagy kartondobozban.

papierovykarton_paperbox03_

Papírdoboz

A leggyakrabban használt csomagolás, amely kombinálható a korábbi változatokkal – laza csomagolás, laza csomagolás fóliában, papírtekercs. Jelenleg többféle méretű dobozt használunk, a tömítések típusától és méretétől függően.

Ezt a típusú csomagolást használjuk nagy mennyiségű szállításhoz. Az egyes dobozok raklapokra vannak rakva 1,2 mx 0,8 m vagy 1,2 mx 1,2 vagy flottánk, vagy külső fuvarozók szállítják az ügyfélhez.

Ha bármilyen további, speciálisan tervezett csomagolásra, szállításra vagy begyűjtésre igényt szeretne szállítási szolgálata, készen állunk arra, hogy ezt a kérést indokolatlan gondolkodás nélkül kezeljük.